В чемпіонаті серед районів перемогу здобув шаховий тренер

В приміщенні МДЮСШ№6 відбувся чемпіонат області серед шахістів з районів. В турнірі не мали змогу приймати участь представники м. Вінниці. Цей турнір з нетерпінням чекають  представники з районів, тому що у кожного є можливість поборотись за перемогу. На жаль через негоду та 22 грудня офіційно робочий день і  тому більшість учасників не мали змогу приїхати.

    У турнірі приймали участь 28 спортсменів зі Жмеринки, Калинівки, Козятина, Літина, Немирова, Тиврова, Піщанки, Ямполя та інших районів,  8 турів, 10хвилин з додаванням 5 секунд. Склад був досить рівний, але не обійшлось без фаворитів.  Рейтинг-фаворит Роєнко Артур зі Жмеринки захопив лідерство з результатом 5 очок з 5 можливих, але на далі не обійшлось без втрат, 3 нічиї, 6,5 очок з 8 можливих дозволили одноосібно перемогти у турнірі.  Друге місце несподівано для всіх у представника смт. Піщанка – Рекечинського Віктора.  Віктор в останньому переміг міцного КМС з Козятина Іонова Олександра, який тричі відмовився від нічиї під час партії. Третє місце виборов другий за рейтингом Мацера Олександр, стартувавши 0 з 2 завершив турнір 6 з 6.

    Окрім шахових баталій учасники вирішували питання пов’язані з проведенням турнірів у районах. Загалом турнір пройшов у теплій атмосфері. Вітаємо переможців та призерів.

Перегляди:526 Сьогодні: 2 Всього: 622027

Залишити відповідь