Мої роки – моє багатство!

Антуа́н де Сент-Екзюпері́ — французький письменник,і граф у своїй відомій казці «Маленький принц» промовив видатні слова: «Найвища радість серед людей — це радість людського спілкування». Цю радість відчув кожний учасник відкритого чемпіонату міста Вінниці серед ветеранів. Зустрічались старі друзі–суперники по шаховим баталіям, друзі та товариші по поїздкам на турніри та відрядженням.

 В зв’язку з карантинними обмеженнями помаранчевої зони в якій знаходиться Вінниця турнір зібрав 14 досвідчених ветеранів, серед яких 6 КМС-ів, які пройшли конкурсний відбір організаторів.

З перших турів лідерство впевнено захопив вінничанин, досвідчений КМС Костянтин Мельніков, зробивши 2 нічиї при 6 перемогах Констянтин впевнено здобув чемпіонське звання. В основному всю дистанцію лідирували вінницькі ветерани, але на фініші перспективний першорозрядник з с.Кудлаї (Немирівського р-ну) зміг виграти 5 останніх партій і вирвати срібну медаль. Впевнена гра вінничанина Володимира Шпіркіна дозволила йому вибороти бронзову нагороду. Також були нагороджені молодші ветерани: заслужений «Атошник» Олександр Штельмах та Ігор Присяжнюк і краща жінка – ветеран Ганна Слюсаревська.

Під час закриття турніру всі переможці та призери чемпіонату міста серед ветеранів отримали кубки, грамоти, медалі та речові подарунки від міського спорткомітету та адміністрації МДЮСШ №6 і висловили щиру подяку організаторам за проведений турнір. Надіємось, що в наступному році людство переможе коронавірус і кількість учасників в  чемпіонаті 2021 року буде в рази більше. До нових зустрічей за шахівницею!

Таблиця: http://chess-results.com/tnr538006.aspx?lan=11&art=1&rd=8

Перегляди:1519 Сьогодні: 1 Всього: 609140

Залишити відповідь