В Дашківцях вперше відбулось шахове змагання!

Командний юнацький чемпіонат Вінниччини відбувся в мальовничому селищі Дашківці Літинського району, де рейтинг-фаворити з Вінниці здобули перемогу. Незважаючи на те, що змагання відбулися не в обласному центрі, кількість команд-учасниць порадувала своєю масовістю – на старт вийшли аж 28 команд з різних міст та районів Вінниччини.

Беззаперечним фаворитом була команда з Вінниці ю-15, в складі якої грали найкращі молоді спортсмени Вінниці: Артем Андрієнко, Владислав Пюро і Павло Паславський. Вони підтвердили свій високий клас, вигравши всі свої матчі. Друге місце зайняла команда Вінниці ю-18, а третє місце – команда з Жмеринки ю-18. В категорії до 12 років перемогу здобула команда Вінниці ю-12 в складі: Артем Кучер, Данііл Братанов і Назар Голуб.

У загальному командному заліку перемогли: 1 місце – Вінниця, 2 місце – Жмеринка, 3 місце – Козятин. Змагання відбулись у цікавій та безкомпромісній боротьбі. Хочемо подякувати багаторічному тренеру та організатору Дмитру Горбатюку за гостинність, Євгену Кужелю за забезпечення призів, а Збройним Силам України за можливість грати в шахи.

 Таблиця: https://chess-results.com/tnr753711.aspx?lan=11   Список і результати гравців: https://chess-results.com/tnr753711.aspx?lan=11&art=1

Перегляди:413 Сьогодні: 1 Всього: 643367