Вінницькі шахові «романтики» привезли Кубок із Коростишева

У Коростишеві (Житомирська область) провели міжобласний шаховий фестиваль серед школярів будь-якого віку. Його організували відомі в Україні автори шахових задачників і тренери Павло і Лариса Добринецькі. Вперше на турнірі у Коростишеві взяла участь й вінницька делегація. Команда вінницького шахового клубу «Романтик», який є філією МДЮСШ № 6, встановила своєрідне досягнення. Адже вона вперше представлена на відкритих змаганнях в іншому регіоні у рекордній кількості – 20 юних гравців віком від шести до 15 років. Серед шахових «романтиків» були чинні чемпіони Вінниччини в особистому заліку Богдан Станіславський і Вікторія Швець, призери чемпіонатів міста і області різних років Андрій Бутивський, Владислав Пюро, Іван Крамаренко, Тетяна Бойко, Ангеліна Богомживуща та інші шахові зірочки. Поїздка вінничан відбулася за підтримки благодійної організації «Хесед Емуна» та меценатів Богдана Платовського і Олександра Козаченко.

Загалом стартували 20 команд, які представляли різні міста Київської і Житомирської областей, а також Вінницю. Грали п’ять турів за швейцарською системою. В молодшій групі вінницька збірна завдяки перемозі із рахунком 3:1 в останньому турі піднялася на друге місце. Наша старша команда перед останнім туром посідала аналогічну сходинку, але фінішна поразка із мінімальним рахунком (1,5 на 2.5) безжально відкинула її на четверту сходинку

Дбайливі організатори нагородили всіх учасників. Призери отримали красиві Кубки, грамоти і медалі. Непризери – солодкі подарунки та інші втішні нагороди. Сувеніри на згадку про Коростишев вручили й керівникам і тренерам команд.

Перегляди:481 Сьогодні: 3 Всього: 627729

Залишити відповідь