Майстер підтвердив свій клас!

У МДЮСШ № 6 міського спорткомітету фінішував чемпіонат Вінниці із класичних шахів. На старт вийшли 76 спортсменів не нижче другого спортивного розряду. Змагання мали відкритий характер. Тому на старт вийшли не лише представники Вінниці, але й гравці зі Жмеринки, Козятину, Калинівки, Немирівського району тощо.

В підсумку по 7,5 очки із 9 можливих набрали рейтинг-фаворит, міжнародний майстер, тренер МДЮСШ № 6  Володимир Вусатюк і учень цієї спортшколи КМС Дмитро Щербина. Кращий додатковий коефіцієнт виявився у старшого за віком. Бронзовим призером залишився молодий майстер ФІДЕ Олег Биковський, в активі якого сім очок.         

– Мені вдалося стати чемпіоном Вінниці з шахів! Цей титул здобув вперше! Також мене підтримали учні: чемпіонкою серед жінок стала Катерина Скакун, а у Софії Журабаєвої – бронза. Слідом за мною друге місце посів Дима Щербина і високе четверте місце – у Юрія Штомпеля, – прокоментував Володимир Вусатюк.

Друге місце серед жінок виборола Карина Степанюк, а також виконала норматив кандидата в майстри спорту! Вітаємо переможців та призерів і бажаємо вдалої гри на чемпіонаті області, який відбудеться 14-16 лютого 2020 р.
Таблиця: http://chess-results.com/tnr509398.aspx?lan=11&art=1&rd=9

Перегляди:1422 Сьогодні: 3 Всього: 627532

Залишити відповідь